top of page

Tanssikoulu Balletton tunti-ilmoittautumis-  ja peruutusehdot

TUNTIEN PERUUTTAMINEN

Tanssikoulu Balletton ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos kuitenkin haluat peruuttaa osallistumisesi viikkotunnille, tiiviskurssille tai yksittäiselle barretunnille, tee se maksutta kirjallisesti esim. sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen (ensimmäistä) tuntia. Tämän jälkeen tehdyistä tiiviskurssien peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Peruutusta ei voi tehdä enää kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Yksittäistä viikkotuntia tai tiiviskurssin opetuskertaa ei voi perua, vaan poissaolon voi halutessaan korvata osallistumalla toisen ryhmän tunnille tai vastaavalle tiiviskurssin opetuskerralle myöhemmin järjestettävänä ajankohtana. Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä rahassa. Pitkällisen sairauspoissaolon korvaamisesta neuvotellaan erikseen.


POISSAOLOJEN KORVAAMINEN

Yksittäiset poissaolot viikkotunnilta tai tiiviskurssilta voi korvata joustavasti etu- tai jälkikäteen Tanssikoulu Balletton muilla tunneilla tai vastaavalla tiiviskurssin opetuskerralla myöhemmin järjestettävänä ajankohtana. Ballettossa tunteja voi korvata lukuvuoden aikana. Korvausmahdollisuus ei siirry kesätauon yli.

Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä rahassa. Pitkällisen sairauspoissaolon korvaamisesta neuvotellaan erikseen.

bottom of page