top of page

Tanssikoulu Balletton oppilaiden kertomaa

"Barokkitanssissa on jotain ihastuttavasti arjen yläpuolelle kohottavaa. Taitavalla opetustavalla onnistutte muutamilla viitteillä luomaan tunnelman, jossa ensiaskeleita ottavakin pääsee ikäänkuin "sisälle" ko. tanssin maailmaan ellei peräti tanssisaleihin. Hatun nosto!"

TARJA MALMI-RAIKE

"Muistan, kun joskus muutama vuosi sitten kuulin Aleksanterin teatterin pukuhuoneessa Marian jääneen hetkeksi sairaslomalle balettituntien opettamisesta .Marian oppilaiden kommenteista kuuli selvästi, miten kiintyneitä oppilaat olivat opettajaansa. Marian palattua opettamaan ja päästyäni itsekin osallistumaan hänen tunneilleen ymmärsin hyvin miksi – Maria on todella pätevä opettaja, jolla on tarkka silmä ja napakka ote ohjaamiseen lämpimällä sydämellä valjastettuna ja hyvän huumorintajun siivittämänä. Suosittelen lämpimästi hänen tanssikouluaan Ballettoa!"

SATU HAIKO

”Voin varauksetta suositella Marian balettitunteja. Niissä on lämmin ja mukava tunnelma, joten tunneille on helppo tulla. Maria on opettajana erinomainen- sekä pedagogisesti että persoonana- kannustava, sopivalla tavalla haastava, huumorintajuinen ja erittäin motivoiva. Tunnit ovat fyysisesti melko vaativia huomioiden kuitenkin oppilaiden tason, joten tekniikan lisäksi kunto kehittyy tunneilla takuuvarmasti. Marialla on myös kyky saada oppilaansa yrittämään parhaansa- ja ehkä vielä vähän enemmänkin- mikä auttaa huomaamaan omia kehitysaskelia ja motivoi edelleen haastamaan itseä lisää. Tunneilla saa kehittää perustekniikkaa, mutta myös tanssillista puolta itsessään. Opettajana Maria huomioi oppilaittensa yksilölliset ominaisuudet ja mahdollistaa näin kehittymisen myös omien tavoitteiden mukaisesti. Näitä tunteja haluaa aina vain lisää!”

TIINA TARVAINEN

bottom of page